Hem perdut a El Collao tot i que hem jugat millor i hem tingut més oportunitats que el nostre rival. De nou, la sort ens ha estat esquiva quan hem encarat la porteria contrària i ho hem pagat. L'Alcoià s'ha avançat molt aviat, en el minut 4, mitjançant Torres, però hem donat resposta molt aviat, en el minut 11. Marcel Serramitja ha signat la seva quarta diana de la temporada i el partit se'ns ha posat de cara. De fet, el mateix Serramitja ha estat a punt de marcar sis minuts més tard. Al descans s'ha arribat amb un empat que ja no feia justícia ni al joc ni a les oportunitats dels uns i dels altres.

En l'inici del segon temps hem tornat a estar molt a prop del gol amb una altra clara ocasió de Marcel i als 20 minuts de la represa ha estat Kevin Lacruz qui ha pogut marcar. Qui ho ha fet, finalment, ha estat l'Alcoià. En una acció similar a l'un a zero, José Garcia ha fet el 2-1 definitiu.

Després del partit, el nostre entrenador ha felicitat a l'equip per la bona actuació i ha lamentat la mala sort en la tarda d'avui. Amb el cap ben alt, hem de mirar cap a la propera jornada. 

Foto: CD Alcoyano