Victòria important del nostre primer equip, amb gol d'Alex Garcia al minut 90 i quan el Badalona jugava amb deu homes per expulsió de Julian Robles per doble amonestació.

El Badalona ha estat el clar domindor del primer temps, mostrant-se molt superior i amb bines arribades a la porteria contrària. Joaquin ha tingut dues rematades que han sortit desviades; la primera al minut 4 en un rematada de cap per sobre del traveser i posterior amb un xut desprès d'una assistència d'Alex Garcia. El propi Alex ha tingut la millor opotunitat d'aquesta primera meitat al minut 23, amb un xut desviat pel porter local Miguélez a córner.

L'equip aragonès ha arribat molt poc a la porteria de Marcos, tenint la seva millor opció al minut 41 en xut d'Edu Silva que aturat el nostre porter.

A la segona meitat s'han nivellat les forces, en part degut a que el Badalona jugava amb el vent en contra. Malgrat aquest fet, Pugui al minut 67, ha tingut una bona opció en una vaselina dvant el porter que ha sortit lleugerment desviada.

Al minut 74, Julian Robles ha vist la segona targeta groga, quedant en inferioritat numèrica per afrontar la recta final del partit. L'Andorra ha agafat la iniciativa tot i que Goico hagi gaudit d'una oportunitat de perill. La millor oportunitat local ha rribat al minut 85 quan Marimon en jugada personal, ha enviat la pilota al traveser.

Quan es complia el minut 90, Alex Garcia en una jugada a la contra ha aconseguit el gol de la victòria desprès de que la pilota hagi impactat en un defensa.

Amb un temps afegit agònic que l'arbitre ha allargat durant sis minuts, Ignasi ha tingut el segon gol a l'abast en una contra en la que ha rebut una bona passada de Goico, pero la pilota ha anat al traveser