El Badalona tancarà la pretemporada aquest diumenge, amb un amistós contra el Santfeliuenc a l'Estadi. El partit començarà a les 20 hores i servirà perquè Manolo González faci les últimes provatures abans de l'inici de la lliga, que tindrà lloc just una setmana després en el mateix escenari, davant del Lleida.
Serà el primer partit que els escapulats jugaran a casa des del mes de maig: l'últim va ser contra l'Eldenc, en la penúltima jornada de la lliga 2016/17. Al davant hi haurà un equip, el Santfeliuenc, un equip consolidat a tercera divisió que, ben segur, serà un os dur de rosegar.
S'acabarà, doncs, una pretemporada que, fins ara, ha estat molt positiva per al Badalona, que ha estat el brillant campió del torneig d'Històrics, ha guanyat l'amistós contra l'Espanyol B i ha passat amb golejada la primera ronda de la Copa Catalunya, davant el Granollers. L'únic partit que ha perdut el conjunt de Manolo González ha estat el de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, al camp de l'Horta, després d'una desafortunada actuació arbitral.
Diumenge, doncs, assaig general. Que no falti cap aficionat escapulat.