En l’Assemblea feta a l’Estadi dimecres 6 de juny, l’únic punt a l’ordre del dia va ser el de l’actualitat del CF Badalona.

En primer lloc, es va produir una entrega de guardons a figures destacades del club, entre les quals destaquem presidents del clubs de Badalona, Associació de Clubs de Badalona, famílies importants a la història que han estat claus per a donar continuïtat al club: Codina, Surrà, Saisó, Ayala, Rodri, etc… polítics que han facilitat que l’estadi fos una realitat com l’actual alcalde Excmo. Rubén Guijarro, Sr. Xavier Garcia Albiol i Sr. Ferran Falcó, directius del Club de la última dècada, personal de club com Justo Alarcón, María Marín i Miguel Duaso, penyes Betulians i Blava i a la premsa Badalonina, en concret al periodista Ramón Durán,

Després, es va iniciar amb l’Informe del president, en el qual Miguel Angel Sanchez, va recordar el deute històric de les temporades 2005 a 2012, abans de ser president, i saldat al seu mandat.

A més, va anunciar els 4 eixos institucionals sobre els quals es vol fomentar el futur de la SAD:

-Eix esportiu. Amb la situació del primer equip encara pendent de la categoria i de l’absorció del Costa Brava, va quedar confirmat que en cas de sortir a 3a RFEF, Santi Álvarez seria l’entrenador de l’equip.

-Eix econòmic, amb la inclusió de nous esponsors i accionistes

-Eix social, per reforçar acords amb socis i altres clubs

-Eix municipal, de la mà de l’ajuntament de Badalona per continuar creixent i potenciant club i ciutat

La projecció del CF Badalona, a més, és la de tenir el 1r equip a 2a RFEF, un 2n equip a 3a RFEF, el Juvenil a Divisió d’Honor, 37 equips a la Fundació, 5 equips femenins, 3 a la secció de Futsal i 1 a la d’Specials.

L’Assemblea va acabar amb un torn de preguntes per resoldre dubtes, la majoria enfocats a la possible absorció de la UE Costa Brava i per la que, ara per ara, no hi ha res concretat.