Bon empat en el camp d'un dels millors equips de la categoria. L'Atlètic Balears no pot celebrar la primera victòria a casa seva contra nosaltres, que resistim amb una actitud molt seriosa i un molt bon plantejament defensiu. Un xut al travesser de Borja, des de fora de l'àrea, a l'inici del partit, i una aturada de Morales en un llançament de falta de Fullana, en el tram final, han estat les dues accions més clares en la nostra àrea. En la seva també hem tingut opcions, però ens ha faltat punteria.

Seguim ben situats, en la zona tranquil·la i atents a qualsevol badada dels de dalt. El punt a Son Malferit se suma als de la Nova Creu Alta i el Rico Pérez i demostren que, encara que no ens hem estrenat lluny de l'Estadi, som un visitant molt incòmode. Ara toca pensar en el Saguntí que ens visitarà la propera jornada. Vinga Badalona!

Fitxa tècnica

Atlètic Balears: Aulestia, José Ruiz, Malik, Villapalos, Sergio Sánchez, Borja, Xisco, Óscar Rico (Nacho Heras, 66'), Oliva, Fullana i Álvaro Sánchez (Rodri, 62').

Badalona: Morales; Albarrán, Álvaro Vega, Moyano, Parera, Kilian; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Sergio Maestre; Enri i Néstor Querol.

Àrbitre: Daniel Yuste Querol (comitè valencià). TG: als locals José Ruiz, Sergio Sánchez i Armando de la Morena, i als escapulats Moyano i Néstor Querol. 

Foto: Guiem Sports.