Tres setmanes després, tornem a jugar a l’estadi. I ho fem amb dos punts més, aconseguits en dos camps tan difícils com la Nova Creu Alta i el Rico Pérez. Diumenge, a les 19 hores, el rival que ens visitarà és el Deportivo Aragón, l’equip filial del Saragossa, que encara no ha guanyat cap partit i que ocupa la penúltima posició.

Álvaro Vega podrà tornar a jugar, després de complir la sanció d’un partit, però Juanjo Ciércoles no ho podrà fer, perquè va veure la cinquena targeta groga a Alacant. El partit se’ns presenta com un bona oportunitat de tornar a sumar tres punts i d’escalar posicions a la taula classificatòria. No hi pot faltar ningú.

Un altre dels alicients perquè l’afició escapulada ompli l’estadi és el de tornar a veure dos futbolistes que han estat protagonistes de la nostra història recent: David Prats i Albert Cámara. Tots dos rebran un merescut homenatge per haver estat els qui més presència han tingut en els 500 partits que hem jugat a Segona B. Prats és qui més n’ha jugat (206) i Cámara, qui més minuts ha disputat (17.278).

Foto: Eloy Molina.