Aquest dimecres, a les 19 hores, el Badalona rep l'Elx a l'Estadi en la primera ronda de la copa, per a la qual l'equip escapulat es va classificar després de la brillant temporada passada. El play off es va escapar en la darrera jornada, però el cinquè lloc va donar l'oportunitat als de Manolo González de disputar aquesta competició. L'eliminatòria inicial es juga a partit únic; l'Estadi Municipal de Badalona serà, doncs, l'escenari on es decidirà el duel entre badalonins i il·licitans. En el record més immediat el partit de diumenge passat, on els nostres van caure clarament al Martínez Valero. La copa, però, ben segur que serà una altra cosa.

Hi haurà, amb tota probabilitat, canvis en els dos onzes. “L'equip que surti demà podria sortir perfectament en qualsevol partit”, va assegurar el tècnic de l'Elx, Vicente Mir, en aquest sentit. “El Badalona juga al seu camp i segur que ens posarà les coses molt difícils”, va comentar també. Per la seva banda, Manolo González ha convocat els mateixos jugadors que van viatjar a Elx excepte Sergio Maestre, que pateix molèsties. Miquel Robusté i Néstor Querol continuen de baixa.

L'entrada general serà de 5 euros, els socis i abonats no pagaran i es podrà entrar amb els carnets de la temporada passada. 

Foto: Eloy Molina.