Hem empatat a un gol amb el Formentera i hem deixat escapar bona part de les nostres opcions de jugar el play-off. Tot i que ens hem avançat amb un gol d’Álvaro Vega, als deu minuts de la segona part, de seguida hem encaixat el gol de l’empat. Els balears s’han defensat bé i, tot i que en el global dels noranta minuts hem tingut més oportunitats que ells, no hem estat capaços d’aconseguir els tres punts.

En la primera part hem tingut el partit controlat i hem estat els únics que hem pogut marcar. No ha estat, però, fins a l’inici de la represa que ho hem pogut fer: Vega ha rematat un córner de forma impecable, amb un cop de cap que ha batut Marcos. Només tres minuts després, el Formentera ha tingut la sort, i l’encert, d’empatar, en una acció que ha acabat amb una rematada al segon pal del lateral esquerre Crespo.

Des d’aleshores fins al final, no hem trobat el camí del 2-1. L’empat final ens manté a dos punts de la quarta posició, però ara superats per l’Ebro. En tot cas, fins que hi hagi opcions, ens hi deixarem la pell.

Fitxa tècnica:

Badalona: Marqueta; Robert Simon, Álvaro Vega, Robusté, Kilian Duran; Uche, Sergio Maestre; Adri Rivas, Segura (Kevin Lacruz, 47’), Néstor Querol; Marcel Serramitja (Joel Cañaveras, 53’) (Parera, 66’).

Formentera: Marcos, Kingsley, Crespo, Javi Rosa, Kiko, Soria, Maikel, Quesada (López, 76’), Juan Antonio (Bruno, 89’), Garmendia, Gabri (Ojeda, 71’).

Gols: 1-0 Vega (55’), 1-1 Crespo (58’).

Àrbitre: Javier Iglesias Villanueva. TG: Serramitja, Rivas, Maikel, Kingsley, Javi Rosa i Kiko.

Foto: Eloy Molina.