Bones sensacions per segona setmana consecutiva. Confirmem la recuperació, tot i que aquesta vegada no hem aconseguit els tres punts. L'Hèrcules no ens ha creat cap ocasió clara de Perill, Morales no ha hagut d'intervenir i només Juli, amb un xut que ha fregat el pal, ha pogut marcar. Nosaltres, en canvi, hem disposat de clares oportunitats. Les més clares en les botes de Robert Simón, Rufo i Néstor Querol, i hem donat sempre la Sensació de poder encetar el marcador. El 0-0, però, no s'ha mogut.

Cal destacar el bon nivell que han ofert al seu debut amb la samarreta escapulada Rufo i Juan Antonio Segura. Ben segur que la seva aportació serà Molt positiva en el que resta de temporada. Per altra banda, la parella Robusté-Moyano ha tornat a demostrar com és d'important per a aquest equip. En les properes jornades confiem a acabar de despegar i deixar la zona de perill ben lluny.

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps; Álvaro Vega (Lacruz, 80 '), Sergio Maestre; Robert Simón, Rufo (Segura, 69 '), Rubén Sánchez (Enri, 64'); i Néstor Querol.

Hèrcules: Falcón; Juanjo, Pol, Miquel, Penya; Candela, Miñano (Pepelu, 62 '); Moha (Óscar, 86 '), Juli, José Fran (Chechu, 62'); i David Torres.


Àrbitre: Usón Rosel (aragonès). T.G .: ALS locals Vega, Robusté, Albarrán i Uche (a la banqueta); ALS Visitants Peña, Pol, Candela, Juli i José Fran. T.V .: al visitant David Torres (82 ') per doble amonestació i al porter local Marqueta, per Vermella directa, quan era a la banqueta.


Públic: Mig miler d’espectadors a l'Estadi.

Foto: Eloy Molina.