L'assolellada matinal a l'Estadi ha estat rodona: gol, victòria i tres punts més. Feia molta falta tornar a marcar i, sobretot, tornar a guanyar. Ho hem fet davant del nostre públic i de les càmeres d'Esport 3, i contra un equip ple de bons jugadors, com és el Llagostera. Ha signat l'únic gol del partit Marcel Serramitja, que ja en porta tres i que va ser l'autor dels dos últims, en la golejada de fa gairebé un mes contra el Peña Deportiva.

Abans del minut 68, quan el de la Cellera de Ter ha enviat la pilota a la xarxa, hem tingut més oportunitats que el nostre rival per avançar-nos en el marcador. Kilian Durán, l'inesgotable Robert Simón, Aly Coulibaly i Néstor Querol haurien pogut fer l'1-0, però els ha faltat punteria. El Llagostera també hauria pogut marcar, però Morales, una vegada més, ha tingut una actuació sensacional, amb dues aturades de mèrit.

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales, Albarrán, Vega, Moyano, Sergio Maestre, Kilian Durán; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Kevin Lacruz (Marcel Serramitja, 63'); Robert Simón (Adri Rivas, 71') i Néstor Querol (Toni Lao, 80').
Llagostera: Marcos, Chica (Gavilán, 75'), Lucas Viale, Esteban, Fuster (Pablo Sánchez, 82'), Carbó, Leo, Pitu (Moha, 65'), Chele, Guichón i Gabarre.
Gol: 1-0 (68') Marcel Serramitja.
Àrbitre: Garcelán Docio. T.G.: als escapulats Vega, Juanjo, Robert Simón i Néstor Querol; i als visitants Leo, Esteban, Guichón i Gabarre.
Públic: Uns 700 espectadors a l'Estadi Municipal de Badalona. 

Foto: Eloy Molina.