Hem mantingut la imbatibilitat a l'Estadi en l'últim partit que hi jugàvem aquest any, que és també l'any de la seva inauguració, però no podem estar contents. Un gol en el minut 89, que s'ha produït després d'un xut des de fora l'àrea que ha rebotat en un jugador nostre, fent inútil l'esforç de Morales, ha impedit que fóssim els primers a guanyar el Mallorca. Ho teníem a la mà, havíem estat millor que el líder i havíem disposat de les oportunitats més clares. Havíem aconseguit mantenir l'un a zero que Sergio Maestre havia signat a la primera part, en una sensacional acció individual, sense que un equip que s'està passejant a la segona B arribés pràcticament a la nostra àrea. Però, de nou, la mala sort se'ns ha presentat -com a Formentera, com a Alcoi, com a Ontinyent- i ens hem hagut de conformar amb un empat.

Per acabar-ho d'adobar, hem patit una nova lesió, la del jove Kilian Duran, i Álvaro Vega ha vist la cinquena targeta groga, per la qual cosa no podrà jugar dissabte vinent, a València. Així i tot, el que l'equip ha ofert en la matinal d'avui, ha de fer sentir molt orgullosos els aficionats escapulats. Tard o d'hora arribaran els bons resultats.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Albarrán, Adriá Parera, Álvaro Vega, Kilian Durán (Adri Ribas, 27'); Juanjo Ciércoles, Sergio Maestre; Robert Simón, Kevin Lacruz (Marc Cosme, 84'), Néstor Querol; Marcel Serramitja (Rubén Sánchez, 72').

Mallorca: Reina, Sastre, Raillo, Xisco Campos, Bonilla; Marc Pedraza (Damian, 46'), Salva Sevilla, Lago Junior (Pol Roiger, 54'), Fernando Cano (Cedric, 74'), Álex López, Abdón.

Gols: 1-0, Sergio Maestre (24'); 1-1, Sastre (89').

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (comitè tinerfeny). TG: Marc Pedraza, Álvaro Vega, Raillo, Fernando Cano, Sergio Maestre i Rubén Sánchez.

Foto: Eloy Molina.