Continuem intractables a casa. Una altra golejada, aquesta vegada al Peña Deportiva de Santa Eulària, per tornar a somriure. Hem estat superiors durant tot el partit, hem pogut marcar des de l'inici, però durant la primera part ens ha fallat la punteria i els gols han arribat a la segona. Kevin Lacruz ha fet el primer, rematant una centrada d'Albarrán després d'un contracop. Néstor Querol, el segon, en un xut sensacional, quan el nostre rival s'havia quedat amb un jugador menys. I Marcel Serramitja, demostrant que ha recuperat l'olfacte golejador que tenia abans de lesionar-se, fa un any, ha signat el tercer i el quart. El Peña Deportiva ha marcat, de penal, en l'últim minut. Hem acabat la jornada en setena posició, demostrant que creixem dia a dia.


Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté (Juanjo Ciércoles, 44'), Álvaro Vega, Moyano, Kilian; Aly Coulibaly, Sergio Maestre: Kevin Lacruz (Marcel Serramitja, 60'), Enri (Robert Simón, 71') i Néstor Querol.

Peña Deportiva: Dennis, Erik, Javi, Alberto, Pau, Selfa, Jandrin, De Val, Guille (Rueda, 59'), Pepe (Marcos, 59') i Górriz (Fran Núñez, 59').

Gols: 1-0, Kevin Lacruz (47'); 2-0, Néstor Querol (62'); 3-0, Marcel Serramitja (68'); 4-0, Marcel Serramitja (74'); 4-1, Rueda (p) (90').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Col·legi de Las Palmas). TG: Albarrán, pel Badalona, i Alberto, pel Peña Deportiva. TV: Selfa, del Peña Deportiva, per doble groga, la segona en el minut 57'. 

Foto: Eloy Molina.