Hem empatat sense gols contra el Vila-real B a l’Estadi després d’un partit igualat, amb poques oportunitats i una part per a cada equip. En la primera, hem estat clarament superiors i el més just hauria estat arribar al descans per davant en el marcador. En la segona, hem buscat la seva àrea acumulant davanters i els hem donat els espais necessaris perquè prenguessin les regnes del partit. Per sort, Morales ha aparegut en les dues accions més clares i ha evitat el que hauria estat una injusta victòria visitant.

Després d’aquest empat, contra el segon classificat, ens mantenim en la zona tranquil·la de la taula i ja tenim el cap posat en el proper desplaçament, al camp del Formentera, que tindrà lloc diumenge que ve, a les 12 del migdia.

Fitxa tècnica:

Badalona: José Miguel Morales; Robert Simón, Álvaro Vega, Adrià Parera, Carlos Albarrán; Juanjo Ciércoles (Marc Cosme, 61’), Sergio Maestre, Aly Coulibaly; Kevin Lacruz (Adrián Rivas, 70’), Marcel Serramitja (Kilian Durán, 51’) i Néstor Querol.

Villarreal B: Ander Cantero; Genís, Roger Riera, Juan Ibiza, Xavier Quintillà; Cristian Cedrés, Manu Morlanes (Fran Álvarez, 28’), Imanol García, Pedro Martínez (Darío Poveda, 87’); Franco Acosta (Simón Moreno, 68’) i Mario González.

Foto: Eloy Molina.

Árbitro: Alexis Pulido Santana (comitè canari). T.G: Morales i Adrià Parera, del Badalona, Roger i Fran Álvarez, del Vila-real B.

Camp: Estadi Municipal de Badalona. Un miler d’aficionats.