El Benjamí A ha debutat amb una victòria davant del Mercantil. Malgrat tenir moltes oportunitats de gol, el nostre equip ha hagut de patir de valent per sumar els tres primers punts de la temporada.

Els nois de Marc Nogués han disposats e moltes oportunitats de gol, però ha estat l'equip visitant qui s'ha avançat al marcador en la que era pràcticament la seva primera arribada a porteria.

Ja en el segon quart, els nostre petits jugadors han aconseguit l'empat amb una gran vaselina realitzada per Aitor, poc desprès d'haver enviat una pilota al travesser amb un xut des de fora l'àrea

El domini del Badalona s'ha intensificat un cop havent tornat de vestidors. D'aquesta ha arribat el segon gol aconseguit per Marc.

El darrer quart ha començat de forma desafortunada. El Mercantil ha aconseguit l'empat desprès d'una manca d'una errada defensiva i del porter badaloní. Quedava temps per esmenar aquesta errada, i així s'ha aconseguit. Joan ha manca de pocs minuts per a la finalització, ha fet el gol de la victòria.

Al link adjunt podeu veure les declaracions postpartit de l'entrenador del Benjamí A.

cfbadalona.net