Derrota del nostre primer equip en la seva visita a un dels camps mes complicats de la categoria com es El Collao. L'equip local ha estat elclardominador tot i que cal valorar que els nostres jugadors no li han perdut la cara al partit en cap moment.

L'Alcoià ha sortit amb molta empenta, disposant de les primeres arribades sobre la porteria de Marcos. El davanter David Torres i el migcampista César Remon han disposat de les primeres accions clares de perill que afortunadament no han finalitzat en gol.

Amb l'avançament delsminuts,el Badalona s'ha tret de sobre una mica el domini alacantí, igualant les forces i intentant crear jugades d'atac. L'ocasió mes clara de la primera part i de tot el partit ha arribat al minut 41 en un xut de Sergio Cortés, desprès de rebre una passada de Robert, que el porter local ha aturat.

La segona part ha començat amb un primer ensurt, en una badada defensiva en la que Marcos ha evitat el gol, el qual si ha arribat al minut 50 en una centrada de Fran Piera que Javi Moreno ha desviat a la seva pròpia porteria sense que Marcos poguès fer res per evitar-ho.

Amb el resultat en contra, el partit ha entrat en una fase molt oberta en el que podia haver passat qualsevol cosa. El nostre equip ha intentat trobar profuniditat en els seus atacs, augmentant la intensitat amb l'entrada de Joan Grasa. Mentrestant, els locals també han tingut les seves opcions en el servei d'una falta per part de Javi Lara i en un xut de Fran Piera, jugades en les que Marcos ha hagut d'intervenir.

La sentència ha arribat al minut 81 en una jugada d'estratègia que ha culminat Javi Selvas, fent el segon pel seu equip i deixant sense opcions al Badalona que a mes, ha vist com Jon Eddison ha enviat una pilota al traveser