No ha pogut ser. Malgrat fer una gran segona part en la que fins i tot ha tingut opcions de aixecar un dos a zero en contra, el Tenerife s'ha emportat l'eliminatòria.

Els locals han sortit amb molta força crent perill sobre la porteria de Marcos. Afortunadament, els pals s'han aliat amb el nostre primer equip, evitant el gol en dues ocasions en les botes de Perona, als minuts 12 i 23.

El Badalona s'ha tret la son de les orelles, començant a tenir aproximacions sobre l porteria local mitjançant una jugada en la que Serramitja no ha arribt a rematar una bona passada de Ceballos, i posteriorment en un rematada desviada de Vàzquez.

L'eliminatòria s'ha començat a girar en contra en una perdua de pilota de Cebalos al mig del camp que Víctor Bravo ha culminat trasnformant el gol amb un xut des de fora l'àrea.

La seogna part no ha pogut començar de pitjor forma. Al minut 48, Aridane ha aconseguit el segon gol en una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner

Quan semblava que l'eliminatòria quedava vista per sentència, Cebalos ha aconseguit retallar diferències al marcador desprès de la sortida d'un córner en el que engaltat un xut precís aprofitant una pentinada de César Soriano.

Amb el gol s'han viscut els millotrs moments del nostre equip. Un altre gol significava el passi a la següent ronda. Alex Garcia ho ha tingut en un gran xut que ha tret Aragoneses en una gran intervenció. Poc desprès, ha estat Julain Robles qui ha enviat una pilota fora ajustada al pal, en un xut des de fora l'àrea.

La remuntada semblava possible, el Badalona dominava,el Tenerife tenia por. Tot aixó fins al minut 79, en el que Aridane li ha tret una pilota a Pelegrí, li ha fet la passada de la mort a Chechu, aprofitant-la per sentencir definitivament el partit i l'eliminatòria.

Foto Javier Ganivet – Diario de Avisos

cfbadalona.net