Partit espès i condicionat per un terreny de joc pesat per la pluja caiguda, presentant bassals en diferents zones del terreny de joc, que dificulten la tasca dels jugadors.

Amb un conjunt local que buscava la victòria per sortir de la promoció de descens. La primera meitat no va tenir un dominador clar i sense gaires ocasions de gol. Joaquim al minut 14 podria haver avançat al Badalona, però el seu xut llunyà va marxar a prop del pal. El Constància també va poder avançar-se en una jugada embolicada que la defensa no va poder refusar, però el xut de Fullana va sortir fluix a les Mans de Marcos.

A la represa la tònica va ser la mateixa i el conjunt local buscava la porteria de Marcos amb pilotes aèries i només va trobar al final una a peus de Carreras al qui també li va sortir fluix el llançament. Amb tot l’ocasió més clara del matx va estar a peus de Joan Grasa que no va poder superar en l’u contra u a Gaspar Veny que va haver de realitzar una gran aturada per evitar la victòria Badalona.

Foto de Sergio Sanz-FutbolBalear

cfbadalona.net