Un gol en pròpia porta de Robert Costa ha decidit el partit en contra dels interessos del nostre primer equip. El Badalona s'ha pogut avançar a la primera part, però finalment ha estat l'equip balear qui s'ha portat els tres punts.

Primera part equilibrada en la que ha estat el Badalona qui ha intentat trobar amb insistència la porteria contrària. Al minut 14 Abraham ha tingut la primera aproximació en el servei d'una falta rebutjat pel porter local a córner. Poc abans del descans, ha estat Enric Gallego qui ho ha intentat en una rematada que ha sortit lleugerament desviada.

El segon període en canvi ha començat amb lleugera iniciativa mallorquina. La jugada determinant ha arribat al minut 55, Robert Costa ha introduït la pilota dins la seva pròpia porteria desprès d'una centrada del jugador local Oscar en una autèntica jugada d'infortuni.

El Badalona ha intentat reaccionar, dominant de forma clara. Enric Gallego ha tingut l'opció mes bona d'atac, abans de què l'arbitre l'hagi expulsat per doble amonestació, a l'igual que el míster Piti Belmonte, havent d'abandonar la banqueta abans de temps. El partit ha quedat definitivament trencat, gaudint el Constància d'accions de perill que han estat a punt d'eixamplar les diferències al marcador final.

Foto: futbolbalear.es

cfbadalona.net