Gran victòria del Cadet A al camp de l'Europa davant un bon adversari contra el qual va demostrar molta superioritat.

El partit no podia començar de millor manera. Al minut 3, una gran jugada de Carlos Belmonte regatejant jugadors contraris des del seu propi camp fins l'àrea rival, va ser culminada amb un potent xut del propi jugador inaugurant el marcador. Als deu minuts, el propi Carlos Belmonte aconseguia el segon gol rematant de cap el llançament d'un córner.

Amb aquest avantatge, els nostres jugadors es van relaxar baixant el ritme, pero van continuar creant oportunitats de gol, mentre els locals no inquietaven la porteria escapulada, arribant al descans amb el 0 a 2 favorable.

El segon temps va continuar amb la mateixa dinàmica tot i que podia haver canviat si l'Europa hguès transformat un penal al seu favor. POc desprès, Carlos Blemonte feia el seu hat trick amb el tercer gol.

Malgrat la claredat del resultat, al minut 60 el jugador Mad Ramon va ser expulsat, fet que va provocar que el nostre equip es repleguès propiciant que l'Europa ataquès mès, arribant el seu gol quan faltaven deu minuts pel final.

Qaun semblva que l'Europa podria tenir les seves opcions per retallar encara mes les diferències, Dani Altimira va fer el quart gol del nostre equip, establint el resultat definitiu