Quart empat consecutiu del nostre primer equip, en aquest cas però a un gol, havent-se avançat els locals amb un gol de Carreño, neutralitzat pel davanter Enric Gallego.

Primera part amb alternances en el domini del joc. El Badalona però, ha estat el primer equip en provar sort de cara a porteria, amb un xut desviat d'Enric Gallego al minut 9. El joc al centre del camp ha estat la nota predominant, tot i que el nostre equip ha intentat crear perill per les bandes, amb un especialment actiu Ferrán Tacon.

Els locals han tingut la seva millor acció de perill amb un xut de Pol Llonch. Ja a la recta final d'aquest primer temps, Enric Gallego ho ha intentat amb un xut des de la frontal. Poc desprès ha estat Joaquim, xut del qual ha estat aturat pel porter local Craviotto.

La segona part ha arrencat amb els mateixos paràmetres, fins que al minut 56 Carreño ha avançat als locals desprès d'una jugada d'Adiray. El nostre equip ha mostrat una gran capacitat de reacció, arribant l'empat al marcador en una acció individual d'Enric Gallego culminada pel propi davanter.

Quan semblava que els nostres jugadors agafarien les regnes del partit, l'arbitre ha assenyalat un penal de Marcos sobre Ariday al minut 69. El nostre gran porter ha evitat el gol en una doble intervenció.

cfbadalona.net