El Badalona ha caigut per la mínima al camp de L'Hospitalet-Els nostres jugadors han donat la cara en tot moment, fent merits per treure un resultat positiu davant d'un dels equips situats a la zona noble de la classificació.

Inici prometedor del nostre primer equip, provocant la intervenció de Craviotto als trenta segons de partit en un xut d'Albert Yagüe. Els locals pero si han aprofitat laseva primera acció de perill. Sergio Cirio ha aconseguit el primer gol del partit al minut 3, desprès d'una combinació amb David Corominas.

Malgrat no perdre la cara en cap moment al partit, si s'han viscut alguns minuts de domini local, amb alguna arribada amb cert perill sobre la porteria de Marcos, situació que s'ha mantingut pràcticament fins al minut 29, moment en el que Craviotto ha enviat a còrner una rematada de Sobregrau en el servei d'una falta per part de Sergio Cortés.

El darrer tram d'aquest primer ha estat mes igualda, amb una ocasió per L'Hospitalet amb una rematada de Bakary que Marcos ha aturat. Al minut 41, l'arbitre ha assenyalat penal per una empenta sobre Jaume Sobregrau. Xavi Pelegrí l'ha aprofitat per establir l'empat al marcador.

Els primers instants del segon període amb anat marcats per una certa igualtat. El Badalona ho ha intentat en accions a pilota aturada,mentre que els riberenys ho han fet aprofitant la movilitat dels jugadors atacants. Aquesta situació s'ha mantingut fins aproximadament alminut 55,moment a partir del qual L'Hospitalet ha agafat clarament el domini,fins a la consecució del gol al minut 65 per part d'Aday, rematant una centrada per l'esquerra de Valentín.

Amb el marcador favorable als seus interesos, els locals han intentat dormir el partit. Els nostres jugadors en canvi, han intentat tot el possible per aconseguir com a mínim l'empat, amb aproximacions sobre la porteria riberenca, tenint la seva millor opció ja en temps afegit amb un xut de Borja que ha sortit desviat

Fotos Alex Gallardo

Gallardophotos