Empat sense gols del nostre primer equip en el seu debut al campionat de lliga d'enguany, en un partit amb alternances en el domini del joc i en el que el Badaloha ha tingut les seves opcions per assolir la victòria.

Als nostres jugadors els hi ha costat entrar en el partit, fet que ha provocat la iniciativa visitant en els primers minuts del matx. Joan Castillo ha hagut de treure una pilota sota pals en l'ocasió mes clara del Prat.

Ja en la recta final d'aquest primer temps, el Badalona ha començat a portar la batuta del partit, arribant el primer xut a porteria mitjançant Abraham.

Sensible millora en el segon període, amb clares aproximacions sobre la porteria de Toni. Abraham i Enric Gallego en un parell d'accions cadascú, han disposat d'opcions per inaugurar el marcador.Les ocasions mes clares han arribat de les botes de Ferran Tacon, amb un fort xut que ha rebutjat el porter visitant,i Joaquín en un xut massa creuat desprès d'una gran jugada de Xavi Boniquet.

El visitant Kante s'ha convertit en l'home mes perillòs dels visitants, donant molta feina a la defensa del nostre equip. Marcos ha hagut d'evitar el gol, en una ràpid contraatac potablava al minut 77.

cfbadalona.net