Derrota per la mínima del nostre primer equip en un partit decidit per in gol del visitant Capó a vuit minuts del final.

La primera meitat ha començat molt igualada. Elnostre equipha intentat realitzar un joc molt combinatiu, pero mancant arribada als metres finals per generar ocasions de gol. Els balears en canvi s'han mostrat com un equip seriòs, amb un joc mol sòlid

Conforme han anat passant els minuts,el ritme ha anat devallant, sent els visitants que han tingut l'ocasió mes clara per part de Joan Oller,enviant la pilota fora trobant-se sol davant la porteria de Marcos.

A la represa, tots dos equips han tingut un millor ritme,fent el partit mes obert i vist`s de cara a l'espectador. De tota manera, les ocasions han continuat sense arribar, a excepció d'un xut visitant que ha provocat la intervenció de Marcos.

Al minut 71 ha arribat la millor acció del Badalona en atac, una jugada ben trenada culminada per Moha, el porter visitant ha evitat el gol. Els mallorquins pero, si ho han aconseguit al minut 82, en una perduda de pilota en zona defensiva aprofitada per Capó, donant els tres punts a l'equiplíder de la competició

Foto Alex Gallardo