Empat a zero del nostre primer equip en un partit amb poques ocasions de gol i en el que s'han pogut veure les evolucions de les quatre incorporacions d'aquest mercat d'hivern.

Primera part amb poc ritme i sense profunditat per cap dels dos equips. El bagatge ofensiu del Badalona han vingut amb dos xuts molt desviats de Gabri i Joaquín. L'Orihuela en canvi, no ha creat gens de perill sobre la porteria de Marcos, però el partit si seguia el guió desitjat per aquest equip.

A la segona meitat i en especial arran dels canvis introduïts, els nostres jugadors han portat mes la iniciativa, amb mes profunditat sobretot per la banda esquerra amb l'entrada d'Abraham. Aquest canvi de ritme però no ha anat acompanyada de major arribada sobre la porteria visitant, destacant tan sols una rematada de Manolo Bueno en la rematada d'una falta servida pel jugador canari. L'únic xut visitant ha arribat a cinc minuts de la finalització del partit, Fran Amado ha intentat sorprendre Marcos des de fora l'àrea, aturant la pilota el nostre porter sense gaires problemes

cfbadalona.net