Ensopegada del nostre primer equip davant el Llagostera, en un partit on malgrat jugar bona part del segon temps amb superioritat numèrica, una acció d'Aimar ha decidit el partit favorablement pels gironins.

SENSE OCASSIONS

Als primers minuts de partit, el nostre primer equip ha volgut agafar la iniciativa peró sense arribar a la porteria visitant.

JOAQUIN HO INTENTA

El migcampista escapolta ho ha intentat amb dos xuts a porteria des de fora l'àrea. Al minut 27 en el rebuig d'un córner, en el que la pilota ha sortit desviada. Tres minuts desprès, Joaquin ho ha tornat a intentar en una pilota desviada per Wifred a córner.

PELEGRÍ AL PAL

Tal i com va passar la passada setmana, Xavi Pelegrí ha mostrat el seu potencial com llençador de faltes. Quan s'arribava al temps afegit del primer temps, el seu xut ha anat al pal dret de la porteria visitant

EL LLAGOSTERA AMB DEU

El jugador visitant Ton Alcover ha vsit la segona targeta groga al minut 50. Amb la superioritat numèrica, el nostre equip ha incrementat el seu domini, jugant amb mès profunditat peró amb manca de rematada a porteria.

GALLEDA D'AIGUA FREDA

Al minut 65, una acció d'Aimar per la banda dreta s'ha convertit en el gol de la victòria pels visitants. Desprès de fer una triangulació amb un company, el lateral dret gironí ha superat la mitja sortida de Marcos.

IMPOTÈNCIA FINS AL FINAL

El Badalona ha intentat capgirar la situació del partit, peró sense crear gaire perill sobre la porteria visitant. Els intents han arribat mitjançant alguns xuts timids que no han generat major perill. El Llagostera ha sabut controlar el ritme que mès li convenia per assegurar-se els tres punts