Tercer empat consecutiu del nostre primer equip en un partit en el que el Badalona ha buscat mes la porteria contrària, amb l'objectiu d'aconseguir la victòria.

Primera part de joc igualat, però en el que sempre ha estat el nostre equip qui ha arribat amb més claredat a l'àrea rival Boniquet en un parell d'accions i Enric Gallego en una rematada que el porter visitant ha enviat a córner.

L'inici de la segona part ha coincidit amb el moment que ha començat a ploure. Ha estat a partir d'aquest moment que han arribat els millors minuts del nostre equip. L'actuació del porter andreuenc Morales i la mala fortuna han provocat que el marcador no s'hagi mogut. Fran Grima, amb un gran xut des de fóra l'àrea que Morales ha enviat a córner i Joaquin amb un xut al pal, han tingut les oportunitats mes clares, sense menysprear les posteriors ocasions de Boniquet i Abraham, en una gran contra portada per Moha, i en les que la gran actuació del porter visitant han evitat el gol.

L'únic i gran ensurt ha arribat en la recta final del matx, en la que una rematada de Francis Ferron ha sortit desviada per ben poc.

cfbadalona.net