Derrota del nostre primer equip contra el filial valencianista.Un mal inici i lamanca d'encert de cara a porteria han estat claus per no poder aconseguir. cap punt en aquest partit.

Als nostres jugadors els hi ha costat entrar en el partit, sent dominats per l'equip visitant el qaul ha gaudit d'alguna arribada sobre la porteria de Marcos. Una perdua de pilota en una passada de Marcelo ha provocat el primer gol delpartit en una acció en la que Mario ha aprofitat la posició avançada de Marcos.

El Badalona s'ha començat a endollar al partit a partir del minut 30, triangulant jugades d'atac i creant perill sobre la porteria visitant. Manolo Bueno i sobretot Juanma han tingut ocasions molt clares per batre al porter visitant pero sense éxit.

A excepció d'un xut valencià a la contra, en els primers minuts de la segona meitat, la inciativa també ha estat portada pel nostre equip, amb un possible penal sobre Xavi Muñoz, jugador que també ha enviat una rematada al traveser.

Conforme han anat passant els minuts, el ritme ha devallat fins al punt que el València Mestalla ha marcat el segon gol al minut 77, en una centrada de Gayà des de l'esquerra que ha culminat Portu, sentenciant el partit. El Badalona ha intentat retallar diferències, sent anul-lat un gol per posició antireglamentària, jugada amb la que han finalitzat les esperances perpoder obtenir un resultat positiu