Clara derrota del nostre primer equip davant del Yeclano. Malgrat fer un bon inici amb dues rematades de Sergio, dues errades defensives en jugades d'estratègia visitant han decantat la balança.

El partit ha començat de forma prometedora. Sergio al minut 6 ha enviat una pilota al pal desprès de recollir una pilota pentinada per un company. El propi jugador ha tingut una nova opció poco desprès, amb una rematada de cap desviada. Al minut 23 pero, ha arribat el primer gol en una falta a l'extrem dret de l'atac murcià, la pilota ha arribat a peus d'Ayo, qui lliure de marca ha superat Marcos. El gol ha significat un cop moral important, als nostres jugadors els ha costat reaccionar, i quan sembla que ho podien fer ha arribat el segon gol. Matas d'esperó ha culminat el servei d'un córner en el que la pilota s'va passejat davant de la porteria.

Ferron i Joaquin han entrat a la represa per intentar capgirar la situació. El migcampista de fet, ha enviat una pilota al traveser al minut 52. La sentència definitiva ha arribat al minut 64. Pascui ha fet el tercer gol havent marxat de dos defensors. Amb el partit trencat Abraham ha gaudit de l'opció mes clara per fer el gol de l'honor, pero qui ha marcat ha estat el Yeclano el seu quart gol, obras de Matas

cfbadalona.net