Empat del nostre primer equip contra l'Atl Balears, equip que malgrat la seva classificació ha mostrat bona part del seu potencial, davant d'un Badalona molt seriòs, i amb un gran esforç dels nostres jugadors durant els noranta minuts.

Primera part amb lleugera inciativa visitant. Les accions de perill del nostre equip han arribat a la contra o en accions a pilota aturada. El visitant Femi ha tingut l'opció mes clara de perill sobre la porteria de Marcos. Pel Badalona cal destacar una rematada fluixa de Xavi Muñoz i una altra d'Albert Yagüe que ha sortit lleugerament desviada.

La segona part ha tingut molt mes moviment. El canari Abraham ha tingut elprimer xut nomès.Desprès d'uns minuts en els que novament eren els visitants els que portaven la inciativa, ha arribat el gol de Badalona, en un xut de Robert que ha rebotat en un defensa, endinsant-se la pilota dins la porteria.

A excepció d'una rematada de Pandiani, el Badalona ha viscut els seus millorsminuts del partit,amb ocasions per poder ampliar les diferències. Marcalo ha tingut la mes clara,en una rematada a boca de canó que el porter visitant ha tret de forma inverosímil.Un xut de falta per part de Sergio Cortés i una rematad de Joaquín han pogit significar la sentència del partit.

El jerro d'aigua freda ha arribat al minut 85. Chamorro ha establert l'empat al marcador rematant una centrada des de la banda dreta de l'atac del seu equip. El desenllaç fins i tot podia haver estat pitjor. Roque ha enviat al traveser un xut des de la banda dreta,en uns darrers minuts de patiment pero en els que la solvència defensiva escapulada ha fet mantenir l'empat fins al xiulet final.

cfbadalona.net