Un gol d'Abraham al minut 11 li ha donat al nostre primer equip una victòria molt important per obrir forat respecte a la zona de perill de la classificació. El nostres jugadors han oferit una bona primera part en la que podien haver marxat a vestidors amb un resultat mes clar, pero a la segona part i acusant el fet d'haver jugat tres partits en vuit dies, fins i tot s'han vicscut moments de patiment.

El Badalona ha estat el dominador absolut en la primera meitat de partit. Ja al minut 3, Manolo Bueno ha disposat de la primera ocasió en una rematada de cap desprès d'una gran centrada d'Abraham. El jugador canari ha estat l'encarreguut de marcar al minut 11, culminant una jugada ben elaborada per la dreta de l'atac del nostre equip.

El partit ha semblat posar-se mes de cara, quan al minut 18 l'arbitre ha xiulat penal per una empenta sobre Sergio Cortés. El xut de Pelegrí l'ha aturat el porter visitant. Cnforme han anat passant elsminuts, el ritme ha disminuit, tot i que les accions clares d'atac han continuat corresponent al Badalona. Albert Yagüe i Manolo Bueno han estat a punt d efer el segon gol en un parell d'accions.

El panorama ha canviat a la segona part,eldomini del Badalona ja no ha estat tan clar i malgrat que els mallorquins tampoc han creat massa perillsobre la porteria de Marcos, a excepció d'una centrada xut enverinada de Forteza al minu 57. L'opció mes clara dels nostres jugadors ha arribat en la rematada d'un córner per part de Pelegrí que ha sortit desviada.

Amb el mínim avantatge al marcador, els darrers minuts de partit s'han viscut amb incertesa. El Badalona ha tingut alguna opció a la contra, comper exemple en un xut desviat de Quintillà, mentre que l'ai al cor pels nostres aficionats ha arribat al minut 88, en una rematada visitant que ha sortit desviada