Pas molt important del nostre primer equip per assegurar-se la permanència a la categoria. Dos gols a la primera part aconseguits a la sortida de dos serveis de cantonada han servit per aconseguir els tres punts en joc.

El partit no ha pògut començar de milor forma. Marcelo al minut 3, ha inaugurat el marcador en la rematada d'un córner. Amb el marcador favorable, el nostre primer equip ha realitzat un gran treball en totes les seves línies, aguantant les escomeses dels visitants. Marquès han tingut la millor opció pel seu equip, provocant la intervenció de Marcos.

Passada la mitja hora ha arribat el segon gol, Joaquín ha culminat el servei de cantonada realitzat per Javi Moreno, donant l'avantatge de dos gols, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb alternances en el joc ofensiu per part de tots dos equips, els quals han disposat d'arribades a totes dues porteries. Robert, Joaquin i Abraham en el servei d'una falta, han tingut les ocasions mes clares pel nostre equip.

El Reus ha escurçat distàncies al minut 62 amb un gol de Sergio Leon,moment a partir del qual, ha canviat la dinàmica del partit. Els visitants s'han fet amb el domini, tenint ocasiosn de gol, i fins i tot l'anul-lació d'un gol aconseguit per Prades per posició antireglamentària. Les intervencions providencials de Marcos han evitat el segon gol visitant.

La pitjor notícia ha arribat en la recta final del partt, quan l'arbitre li ha ensenyat la segona targeta groga a Xavi Muñoz quan el jugador que havia fet la falta era Borja.