Empat del nostre primer equip en un partit trepidant que es podia haver decantat per qualsevol dels dos equips.

L'equip visitant ha dominat el primer tram de partit, afavorit a mes per un penal assenyalat al minut 14 per caiguda de Javi Martínez dins l'àrea que ha transformat Marcos. El gol semablava ser un cop moral pels nostres jugadors, i mes encara amb la lesió de Jerson, Jugador que ha hagut de ser retirat del terreny de joc en llitera.

Un penal sobre Abraham al minut 28 ha siginificat l'empat al marcador, sent transformat per Pelegrí. Quan s'havia fet el mes difícil,Marcos ha aconseguit el segon gol visitant en aprofitar una badada defensiva dels nostres jugadors. Amb tantes alternances i dos penaals xiulaats,la jugada mes polèmica ha arribat poc abans del descans, l'arbitre ha anul-lat un gol de Borja en la rematada d'una falta servida pel jugador canari Abraham.

En la segona part, els nostres jugadors s'han buidat per intentar aconseguir un resultat positiu. Abraham amb un xut massa creuat i Borja en una rematada, han tingut les opcions mes clares per intentar aconseguir l'empat. Aquest ha arribat al minut 71, en un penal que ha significat la segona targeta groga de Viale, transformat novament per Pelegrí.

La recta final del partit ha estat presidida per una gran emoció, amb arribades a les dues àrees, igualant-se numèricament desprès de que l'arbitre hagi decidit expulsar a Xavi Muñoz en una acció fortuita