Victòria molt important del nostre primer equip en un bon partit dels nostres jugadors, els quals han estat els grans dominadors durant gairebé la seva totalitat.

El Badalona ha sortit molt endollat, amb ganes d'encarrilar ràpidament el partit. Els nostres jugadors han mostrat un bon nivell defensiu i un atac amb molta movilitat. Desprès d'uan primera ocasió molt clara d'Abraham, el jugador canari si ha aprofitat la segona al minut 19, marxant per velocitat des del mig del camp i superant al porter visitant davant la Seva mitja sortida.

Amb el resultat favorable, el nostre equip s'ha trobat molt còmode sobre el terreny de joc, amb accions dels dos jugadors de banda i una gran capacitat de lluita de la resta.

El partit s'ha posat molt de cara a començaments de la segona part, el visitant Bonaque ha vsit la targeta vermella per una falta sobre Yagüe a prop de l'àrea quan era l'últim defensa. Pelegrí ha estat a punt d'aprofitar-la, amb un xut que ha anat al traveser. El Vila-Real s'ha quedat amb nou homes deprès de que el seu defensa Galas hagi vist la segona targeta groga en una entrada sobre Sergio Cortés.

Malgrat la clara inferioritta numèrica, els visitants no han renunciat a l'atac, fet que han estat a punt d'aprofitar tan Sergio com YagÚe amb dues rematades que podien haver significat la sentència. Aquesta ha arribat al minut, en un aacció en la que Jordi Quintillà ha aprofitat una bona passada de Sergio des de la banda dreta per batre al porter visitant.