Epica victòria del Cadet A en una gran demostració de casta i coratge dels nostres jugadors, superant totes les adveristats com per exemple, el fet de jugar des del minut 30 namb un jugador menys per l'expulsió de Carlos Belmonte per doble amonestació.

El partit va començar amb total domini del Badalona, arribant el primer gol al minut 10 a la sortida d'un córner en el que Ivan Villalba aprofitava un ml rebuig d'un defensa visitant. El domini del nostre equip va continuar fins que al minut 30 va arribar l'expulsió de Belmonte. Aquest fet va provocar que el Girona agafès el domini del partit degut a la manca d'adaptació del Badalona a aquesta circumstància, arribant el gol de l'empat al minut 38 en el llançament d'un falta.

A la segona meitat, el palntejament del nostre equip va ser el de deixar la possessió de la pilota al Girona per intentar aprofitar qualsevol possibilitat de contraatac, tal i com va succeir al minut 65 en una gran jugada de Diego Garzon en la que desprès d'introduir-se a l'interior de l'àrea li va cedir la pilota a Marc Gual per a que aconseguís el segon gol. La recta final del partit va ser dominada pels gironins, pero sense poder superar en cap moment la fermesa defensiva dels nostres jugadors.

L'equip va demostrar que no coneix el seu sostre, superant-se a si mateix partit rere partit.

Crònica d'Ambròs Rodríguez