Gran victòria del Cadet A davant del cinquè classificat de la lliga. El nostre equip va fer un partit molt seriòs, contrarestant amb molta aficàcia els palntejaments de l'equip visitant.

A la primera meitat, els lleidatans van intentar crear joc tocant molt la pilota, peró el Badalona va tancar molt bé els espais per evitar situacions de perill. Per la seva banda en l'aspecte ofensiu, el nostre equip veia com el fet de que els visitants juguessin amb les línies molt juntes, dificultant el joc de creació, Aquest aspecte va ser superat pels nostre jugdors amb joc aeri que permeti superar auqestes línies de pressió. El primer gol del partit va arribar amb una gran jugada de Carlos Belmonte per la dreta, l'assistència del qual, va ser aprofitad per Dani Altimira per batre al porter visitant amb la seva rematada.

A la segona part, l'equip visitant ho va intentar amb un joc mès directe peró sense crear gaire perill. Marc Gaul va marcar el segon gol amb un xut des de la frontal. Poc desprès, el Lleida va retallar diferències en una acció a pilota aturada en la que la pilota va entrar a la porteri desprès de tocar al traveser. Al darrer tram del partit, es va veure poc futbol peró molta intensitat sobre el terreny de joc, degut a la incertesa del resultat

Crònica d'Ambròs Rodríguez