Partit amb molt poca intensitat en el que el Badalona es va mostrar molt superior des del principi, tot el contrari que el partit de la pasada semana contra la Damm el que si que hi va haver molta intensitat, i qualsevol dels dos equips podía haver aconseguit la victoria.

Malgrat aquesta manca d’intensitat, el nostre equips va gaudir de nombrosses oportunitats de gol, mentre els quadriubarrats tan sols van tenir una aproximació aillada. El primer gol del partit va ser a propia parta, quan un defensa andreuenc es va introduir la pilota dins la seva propia portería, arribant al descans amb aquest resultat.

La segona meitat va continuar amb les mateixes característiques. Josep Serra amb una rematada de cap, aconseguia el segon gol a la sortida d’un córner. Pocs minuts desprès, el Sant Andreu aconseguia retallar diferències en una de les poques errades defensives dels nostres jugadors.

Els barcelonins es van fer amb el domini de la possessió de la pilota per ósense crear perill, mentre que el Badalona si tenia les seves opcions a la contra. Als darrers instants de partit, Marc Gual en jugada individual, aconseguia el tercer i definitiu gol.

Crònica d’Ambròs Rodríguez