Amb aquest comunicat convoquem tots els nostres socis a una assemblea extraordinària que se celebrarà el proper dimecres 18 de gener, a les 19h, al Museu de Badalona (C/ Termes Romanes, 1), i l'objectiu de la qual serà l'aprovació, si escau, de la proposta de conveni que ens trasllada el Consistori en referència a la gestió del nou estadi municipal de la ciutat.

 

>>> Convocatòria i ordre del dia

 

Així mateix, a continuació us deixem la carta personal del nostre president, Miguel Ángel Sánchez, adreçada a tots els socis i seguidors del CF Badalona:

 

Benvolguts socis,

Hem arribat al final d’un llarg camí ple d’obstacles. No ha estat gens fàcil, com ja sabeu, però, arribats a aquest moment, el camí ja s’ha acabat.

Avui som aquí per decidir si aquest pot ser el camí que ens dugui a un futur esperançador, i això depèn, només, de vosaltres.

Vull agrair-vos el vostre suport tots aquests anys, i especialment durant els darrers 15 mesos, en els quals hem viscut una autèntica “creuada” amb el consistori per tal de tirar endavant el conveni que us presentarem en l'assemblea del dia 18.

Aquest és el millor conveni que aquesta Junta ha estat capaç de negociar, i creieu-me que no ha estat gens fàcil ni gens gratificant. Segurament no reuneix el 100% de les reclamacions que tots vosaltres voldríeu, però ja sabeu que les negociacionsi més quan es tracta amb l'Administració són, com deia abans, autèntiques creuades.

Vosaltres sou el motor d’aquest club, la seva autèntica ànima; els jugadors passen, les directives passen, els socis passen, però el llegat que deixem és el millor que podem oferir a les futures generacions de socis, directius, jugadors… en definitiva: a la gent de Badalona.

Novament, vull donar-vos les gràcies pel suport constant que heu demostrat a aquesta junta directiva i, sobretot, al club que portem al cor i pel qual donem tot el que tenim: il·lusions, temps, vida…, i ho fem perquè així ho sentim, perquè creiem en un club molt millor, més gran i que pugui exhibir sempre amb orgull el nom de la nostra estimada ciutat: Badalona.

 

El vostre president,

Miguel Ángel Sánchez.

 

D'altra banda, i en cas que finalment s'aprovi el nou conveni que proposa l'Ajuntament, procedirem al procés de selecció de seients per part de tots els nostres socis. En aquest repartiment li correspondrà un seient a cada soci, inicialment, segons l'annex següent:

19 i 20 de gener ————————-  Elecció de seient dels socis amb numeració de l'1 al 50

21-24 de gener ————————— Elecció de seient dels socis amb numeració a partir del 51

26 de gener ——————————- Elecció de seient dels socis de 2a volta (seients encara lliures)

27 de gener ——————————- Elecció de seient oberta als nous socis

 

* Horari de les nostres oficines aquests dies (Travessera de Montigalà, S/N):

Matins: de 9.30 a 13 hores

Tardes: de 16 a 20 hores

 

cfbadalona.net