C.F. Badalona - Web Oficial - Club Futbol Badalona Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Youtube CAT | ESP
 
Inici | Noticias | Primer Equipo | Futbol Base | Veteranos | Entidad | Socios | Situación | Contacto
   
  Home > Avís Legal      

 

 

Informaciónsobre los continguts d’aquest web

El contingut d’aquest web té únicament finalitat informativa de caràcter general. Quant a la validesa i l’eficàcia jurídica d’’aquesta informació cal atenir-se en cada cas a la publicació feta als butlletins i Diaris Oficials.CF BADALONA, es reserva el dret a modificar de forma unilateral i sense previ avís els continguts i serveis existents a la web, a introduir-hi nous continguts i a suprimir-ne d’altres. CF BADALONA, no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs ni de la seva interpretació o utilització inadequada.

Titularitat del web

Dades identificatives del responsable del web:
CF BADALONA
Travessera de Montigalà, S/N, 08917 Badalona
NIF: G58325820

Condicions d’accés

S’aconsella a l’usuari llegir atentament les condicions i instruccions publicades a viverempresesbadalona.cat quan hi accedeixi, atès que haver-hi accedit implica la seva lectura i acceptació. L’accés és totalment gratuït i no requereix de cap inscripció o registre previ. CF BADALONA, no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels seus serveis.

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i serveis inclosos en el web viverempresesbadalona.cat.

Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar, o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit de CF BADALONA. La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, incloent-hi la gratuïta.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de CF BADALONA, o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. CF BADALONA, no serà responsable de l’ús per part de tercers de la informació continguda al web.

Finalment, l’usuari haurà d’abstenir-se, a títol enunciatiu i no limitatiu, de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica, o dirigida a interferir en el bon funcionament del web.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Tots els elements del web viverempresesbadalona.cat són propietat, han estat cedits o són objecte de llicència a favor de CF BADALONA, (a menys que s’indiqui altra cosa expressament). A tal efecte, els drets d’autoria i explotació en tota la seva extensió i modalitats estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, la infracció de les quals consitueix una activitat il·lícita i delictiva.

Vincles o enllaços amb o des d’altres webs externs

Es prohibeix expressament establir el vincle amb viverempresesbadalona.cat des de pàgines que continguin manifestacions o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme, en contra dels drets humans o qualsevol altre de caràcter il·lícit o contrari a la moral o l’ordre públic.

En cap cas es podrà donar a entendre ni declarar que ,CF BADALONA, ha autoritzat, intervé, avala, promociona, participa o ha supervisat en forma alguna els continguts de la pàgina on figuri l’enllaç, ni tan sols que consenteix la seva inclusió, excepte autorització expressa. La presència a viverempresesbadalona.cat d’enllaços a altres webs externs té un caràcter merament informatiu. Per tant CF BADALONA, no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte els contignuts, serveis o condicions d’ús del web extern.

Política de protecció de dades de caràcter personal

D’acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s’informa als usuaris del web que les dades de navegació de l’usuari no seran controlades per galetes (cookies).

El web sol·licita als seus usuaris, en els seus formularis, dades de caràcter personal: noms, cognoms, adreça electrònica, etc…, per poder donar resposta a les seves demandes i informar-los de les promocions existents en cada moment, complint amb les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades seran integrades als corresponents fitxers informatitzats de CF BADALONA, d’acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

CF BADALONA, garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.

L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal aCF BADALONA, resta assabentat que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD, dirigint-se a les oficines del club, a Av. Navarra S/N, de Badalona, o bé enviant un e-mail a l’adreça electrònic info@cfbadalona.net.

   

                             
La Fonda del Port Olímpic Tusgsal   MSR Informática   Score   Ford Covesa   La Torradeta   Damm   Coca Cola
                   
                  Veure llista completa >

 

©CF BADALONA 2017 - AvisoLegal -Travessera de Montigalà, S/N, 08917 Badalona - Tel. 93 384 08 52