Aquests últims dies hem tancat dues noves incorporacions per al primer equip. Es tracta del porter Brais Pereiro i de l'extrem 'Moha' Ezzarffani.

Brais Pereiro Troncoso (O Porriño, 15/5/1991) és un meta gallec amb força experiència a la categoria i que aquesta darrera temporada ha estat titular indiscutible al Coruxo FC, del grup I de la 2a B, amb 36 partits disputats i més de 3200 minuts sota pals. Al conjunt pontevedrès en Brais s'hi ha estat les últimes quatre campanyes, amb un protagonisme creixent. Manolo González el defineix com un porter ambiciós i molt ràpid i segur en l'un contra un. Arriba per un any i competirà amb el capità José Miguel Morales per un lloc a la porteria escapulada.

 

Pereiro relleverà Marc Vito a la plantilla | Foto: LaVozdeGalicia

 

Mohamed Ezzarffani (Nador -Marroc-, 15/11/1997) és un jove extrem que aquest darrer curs ha militat al Juvenil A del CF Damm, equip que, després d'una gran campanya, va finalitzar en tercera posició al grup III de Divisió d'Honor Juvenil. En 'Moha' va ser un dels noms destacats en aquesta excel·lent actuació, amb 10 gols marcats i fins a 21 assistències anotades en 29 partits. Desequilibri, obertura d'espais i arribada és el que espera el cos tècnic d'aquesta promesa del futbol català, que havia començat la pretemporada a prova entrenant-se sota les ordres de Manolo González. Pot jugar per ambdues bandes, tot i que al club cerveser ha actuat preferentment per l'esquerra. En el seu cas, el jugador ha signat per dues temporades.

 

Foto: CF Damm

 

 

cfbadalona.net