Avui ja tenen caràcter oficial les baixes de Faberth Manuel Balda Rodríguez i de Javier Rodríguez Méndez, que abandonen la disciplina de la nostra primera plantilla i ja no viatjaran a Cornellà aquest diumenge.

'Manu' Balda (21/2/1992) tanca així la seva segona etapa a la nostra entitat després de retornar, el passat mes d'agost, del seu pas per la Superlliga grega a les files del Panthrakikos de Komotini. Aquesta campanya tornava a ser una peça clau en els esquemes de Manolo González: només s'havia perdut un duel de lliga i havia estat titular en 16 dels 19 partits que havia disputat amb la nostra samarreta, amb la qual havia marcat dos gols. El seu destí serà el Club Deportivo El Nacional, equip equatorià de la capital, Quito, que juga a la Primera A i que ha pagat la clàusula de rescissió del jugador, natural d'aquest país.

 

Per la seva banda, Javi Rodríguez (28/9/1991) va arribar aquest estiu procedent de l'Oxford City FC, club de la Conference North anglesa on havia jugat 30 partits després de passar pel Zamora CF i la UD Logroñés. A Badalona no l'ha acompanyat la sort amb les lesions i no ha acabat de trobar la continuïtat necessària per assentar-se a l'equip. Marxa amb 495 minuts jugats en lliga (5 titularitats) i un gol al caseller.


 

 

El CF Badalona vol mostrar el seu agraïment pel compromís que han demostrat aquests jugadors durant la seva etapa com a escapulats, i espera que tinguin molts èxits personals i professionals en el futur.

 

cfbadalona.net