Èpic empat a La Almozara, amb dos gols en l'últim tram del partit. Quedava un quart d'hora pel final i perdíem per 2-0, tot i que, una vegada més, el nostre rival no havia fet més que nosaltres. Una acció aïllada, en la primera part, havia provocat l'un a zero, en una rematada de cap bombada d'Adri Díaz, i una acció a la contra havia provocat el segon gol de l'Ebro, signat per Mainz. Amb el marcador tan en contra hem posat tota la carn a la graella i hem acabat jugant amb Néstor Querol, Marcel Serramitja, Adri Rivas i Marc Cosme al davant. I el futbol avui sí que ha fet justícia perquè, primer amb un xut sensacional de Rivas des de fora de l'àrea, i més tard, en l'últim minut del temps reglamentari, en una acrobàtica rematada d'Álvaro Vega, hem trobat la xarxa de la porteria de Salva per aconseguit un punt més que merescut. Seguim creixent i fent-nos forts. La setmana que ve, contra el Vila-real B a casa, més.


Fitxa tècnica

Ebro: Salva, Regino, Ubay, De la Cruz, Tirado, Gerrit, Adri Cuevas, Javi Cabezas, Rubiato (Álex Cruz, 66'), Mainz (Diego Puig, 81') i Borja Martínez (Salinas, 72').

Badalona: Morales; Albarrán, Toni Lao (Adri Rivas, 64'), Álvaro Vega, Parera, Kilian (Marcel Serramitja, 51'); Juanjo Ciércoles (Rubén Sánchez, 72'), Sergio Maestre; Robert Simón, Marc Cosme i Néstor Querol. 

Gols: 1-0, Adri Cuevas (20'); 2-0, Mainz (64'); 2-1, Adri Rivas (78'); 2-2, Álvaro Vega (90').

Àrbitre: El valencià Miguel Bosch Domènech. T.G.: Regino, Álex Cruz i Salinas, de l'Ebro, i Álvaro Vega, del Badalona.

Foto: Eloy Molina.