Els aficionats del CF Badalona poden passar, des de fa dies, per les oficines del club, situades a l’Estadi Municipal, a renovar els seus carnets de soci i els seus abonaments. Per tal que els nostres jugadors rebin el màxim suport, el club ha decidit mantenir els preus de la temporada passada. Així, l’abonament bàsic per a tot el curs serà de només 50 euros, amb dret d’entrada a la zona no coberta de l’estadi però sense adquirir la categoria de soci. En tot cas, la gent escapulada podrà seguir el seu equip a casa pagant només 2,5 euros per cada partit. No hi ha cap entitat en tota la Segona B que ofereixi un preu igual.

El carnet bàsic de soci continua tenint un preu de 85 euros (80 per als jubilats) i els seients de la tribuna principal es continuen venent a 30, 40, 65 i 100 euros, depenent de la seva ubicació.

Per als dos primers partits de la temporada 2017/18 -el de diumenge, a la lliga, contra el Lleida i el de dimecres que ve, a la copa, contra l’Elx- encara són vàlids els carnets de la temporada passada.