El CF Badalona no podrà disputar les semifinals del Torneig d’Històrics després d’empatar els dos partits que ha disputat de la primera fase contra Horta (0-0) i Sants (1-1).

Amb la calor com a tònica dominant, ha estat una bona oportunitat per a poder veure jugadors joves procedents del juvenil com Bilal, Abel, Fusté, Timo o Issa, i per començar a provar alguns dels nous fitxatges.

El primer enfrontament contra l’Horta ha estat igualat, sense grans ocasions per els dos equips, i ha acabat amb el resultat inicial. Contra el Sants, en canvi, els escapulats han començat perdent amb un gol de penal en contra quan es portaven jugats tot just 10 minuts per una mà de Valentín dins l’àrea. El Badalona, lluny d’esfondrar-se, han aconseguit igualar el matx després d’una gran jugada entre dos dels juvenils, Marc Fusté i Timo, amb rematada al fons de la xarxa del segon.

El Badalona doncs no disputarà les semifinals dels Històrics el cap de setmana, i l’entitat ja està cercant un altre amistós per poder compensar la falta de partits.

#BadalonaÉsFutur