EL C.F. BADALONA I CIU RECLAMEN AL CONSISTORI L’EXECUCIÓ DEL NOU CAMP

 

Els màxims representants de les dues entitats a la ciutat, Miguel Angel Sanchez, president del CF Badalona, i Ferran Falcó, president de CIU a Badalona,  van fer una roda de premsa celebrada abans del partit del dissabte en la que tots dos van expressar enèrgicament que 18 anys d’espera són suficients.

El president del Club, Miguel Angel Sanchez, va deixar molt clar en aquesta roda de premsa que en aquest primer any de mandat i abans de l’assemblea ordinària, tancaria el compromís de lluitar el conveni signat en el 2005  entre club i consistori, on més del 90% del patrimoni del club es posava en mans municipals a canvi de l’execució del nou camp municipal.

El C.F.Badalona demana que es faci un camp amb el seu propi patrimoni i que, d’aquesta manera, es compleixi amb el conveni vigent sense perjudicis econòmics per a la ciutat. Això mateix va afirmar Ferran Falcó, que a més, va afegir que després de 4 alcaldes a la ciutat i 18 anys d’espera és massa temps i que ja s’ha perjudicat prou a l’entitat.

Anteriorment, el grup municipal CIU ja va realitzar una nota de premsa i una carta dirigida a l’Alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, plantejant la necessitat urgent de desplegar mesures que garanteixin la viabilitat del Club i l’execució d’un projecte nou que sigui econòmicament sostenible i adaptat als nous temps.