Badalona, 23 de març de 2016 – El CF Badalona vol fer públic, per mitjà d'aquesta nota de premsa, el seu punt de vista i les línies generals sobre el que es va tractar dilluns al vespre en la reunió amb l'Ajuntament de la ciutat. Una trobada que va tenir pràcticament tres hores de duració i en què ambdues parts van mostrar-se disposades, per damunt de tot, a arribar a acords a fi de posar sobre la taula, a curt termini, solucions i respostes d'actuació respecte de totes les qüestions que afecten la nostra entitat i el consistori des de fa massa anys, sobretot pel que fa a la culminació de les obres del nou estadi municipal, finançat gràcies als diners obtinguts per l'Ajuntament a partir de la subhasta dels terrenys de l'Avinguda de Navarra, antic patrimoni del CF Badalona.

A l'acte hi van assistir, per part de l'Administració, l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el primer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó, i la regidora del Districte Número 2, amb competències en l'àmbit material d'esports, Maria Gallardo. Per part del CF Badalona la representació va anar encapçalada pel nostre president, Miguel Ángel Sánchez, juntament amb el vicepresident segon, Cándido Viana, el tresorer del club, Antonio Martínez, i també Francisco Serra, en qualitat de Secretari.

En primer lloc volem destacar la predisposició, per part d'ambdues parts, a cercar els punts d'entesa que facilitin de forma efectiva que l‘estadi municipal estigui llest tan aviat com sigui possible, i amb el compromís real de fer tot el que sigui a les seves mans per tal que les noves instal·lacions municipals puguin ser inaugurades abans que acabi aquest any 2016, posant les mínimes traves possibles perquè l'equip pugui iniciar la temporada 2016/17 al nou estadi. En aquest sentit, l'Ajuntament es va comprometre a fixar un calendari de treball conjunt per al seguiment de la fase final de les obres i la resta d'acords adquirits bilateralment. Aquests compromisos s'han de materialitzar amb la promesa en ferm que, abans del dia 1 del proper mes d'abril, l'administració hagi posat fil a l'agulla a fi de fer efectius tots aquests acords. El compromís municipal es refereix al desig explícit de trobar solucions als diversos greuges i pactes no complerts que, malauradament, el CF Badalona arrossega des de fa massa anys amb el Govern de la ciutat. És per això que, seguint en aquesta línia, des de l'entitat hem sol·licitat al Govern, com a mostra de bona voluntat i lligant amb el compromís del nou consistori amb la transparència política, que es facin públiques totes i cadascuna de les transaccions econòmiques, partides i pressupostos que tinguin a veure amb l'operació urbanística relativa al futur estadi municipal del Torrent de la Batllòria.

L'ajuntament i el CF Badalona s'han emplaçat a una nova reunió just després de les vacances de Setmana Santa, amb l'objectiu innegociable de fixar el susdit full de ruta que permeti calendaritzar els treballs necessaris per a solucionar totes les qüestions irresoltes des de fa anys i que tant han perjudicat la nostra entitat, posant en risc, fins i tot, la seva supervivència. També cal destacar el fet que des del club s'ha aconseguit establir que, a partir d'aquest mateix moment, les comissions bilaterals de seguiment de les obres del futur estadi municipal tinguin lloc cada 15 dies, i refermar d'aquesta manera la voluntat de cooperació i aplicació real de la totalitat dels compromisos assolits.

Finalment, des del CF Badalona volem agrair als representants públics i a tota aquella gent que ha participat en el procés de les negociacions el seu esforç i gran sacrifici per a intentar tirar endavant un projecte de ciutat que, no ho oblidem, ha de beneficiar i ser motiu d'orgull per a tots els ciutadans de Badalona. Així mateix, també volem donar les gràcies als nostres socis i seguidors per haver donat suport a l'entitat durant aquestes setmanes tan complicades, i els animem a seguir lluitant al nostre costat. Des del 1903 ells són l'ànima d'aquest club i la seva màxima raó de ser.

Amunt Badalona.

 

cfbadalona.net