Ahir al matí va tenir lloc, a la sala de premsa de l'Estadi Municipal de Badalona, la signatura del conveni que regularà, a partir d'ara, l'ús d'aquestes noves instal·lacions per part del CF Badalona. A l'acte, en què hi va assistir el nostre president, Miguel Ángel Sánchez, com a màxim representant del club, i l'alcaldessa Dolors Sabater, la regidora del Districte número 2 i l'àrea d'Esports, Maria Gallardo, i el secretari municipal, Isidre Martí, en representació del Consistori, es va posar negre sobre blanc les condicions amb què la nostra entitat passa a integrar-se plenament en aquest equipament de titularitat municipal. Es culmina així, per tant, un llarg camí ple de dificultats i d'obstacles, però absolutament necessari per assegurar la supervivència i el futur del Club de Futbol Badalona. L'enhorabona a tots els que ho han fet possible.

 

El conveni, per fi, una realitat | Foto: Ajuntament de Badalona

 

L'aprovació del conveni ja havia estat ratificada pel Ple de l'Ajuntament en la sessió ordinària del passat 31 de gener, en la qual hi van votar a favor tots els grups polítics amb representació a la cambra. Al text s'hi recull que les instal·lacions són de domini públic i reservades exclusivament a la pràctica esportiva del futbol, un dels punts en què el Badalona hi havia posat més èmfasi. La gestió de l'ús serà executada de forma directa per part municipal a través d'un encàrrec públic a l'empresa Engestur, SA, que s'ocuparà del manteniment i el dia a dia de les necessitats de l'Estadi. D'altra banda, el conveni també preveu la creació d'una comissió de seguiment encarregada de vetllar pel bon compliment tant dels usos com dels horaris (sobre l'establiment dels quals el CF Badalona té total preferència). Aquest mateix cap de setmana, de fet, ja faran el seu debut en competició oficial alguns dels equips del nostre futbol base. Recordem que la primera plantilla ja ho fa des de finals de gener i que el CE Seagull va estrenar l'Estadi aquest passat diumenge.

En canvi, des de l'Administració encara no s'ha treballat en els possibles actes de futur per celebrar la inauguració de l'Estadi. De fet, en paraules de la mateixa alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, aquest assumpte ni està calendaritzat ni és una prioritat ara mateix, si bé s'ha compromès a estudiar-ne l'organització conjuntament amb el club.

 

>>> Nota de premsa de l'Ajuntament de Badalona

 

>>> Declaracions de Miguel Ángel Sánchez

>>> Declaracions de Dolors Sabater

 

cfbadalona.net