En l'Assemblea General celebrada aquest vespre al Barcelona Centre Internacional de Negocis (BCIN), els socis assistents han rebutjat, per unanimitat, la proposta de conveni d'ús del nou estadi municipal que ens havia traslladat l'Ajuntament de Badalona. El nostre president, Miguel Ángel Sánchez, ha qualificat de “lamentable” i de totalment insuficient el document presentat pel consistori, ha lamentat profundament la situació i ha advertit que aquesta proposta constitueix “una falta de respecte a tots els socis del club, a la ciutat i a la història del CF Badalona”.

A banda d'aquest aspecte, la seixantena de socis assistents han aprovat, sense cap vot en contra, la resta de punts de l'ordre del dia.

La Junta Directiva de l'entitat es reunirà d'urgència en les properes hores a fi de valorar la resolució de l'Assemblea sobirana de socis i estudiar el camí a seguir en relació amb la negociació del susdit conveni amb l'Ajuntament de Badalona, de qui s'espera una resposta a l'alçada del que les circumstàncies -el club, el conjunt dels badalonins i tot l'esport de la ciutat- requereixen.

 

El nostre president, Miguel Ángel Sánchez, durant un moment de la seva intervenció

 

cfbadalona.net