El nostre primer equip ha perdut per zero a un contra el Llagostera en el partit corresponent a les semifinals del Torneig dels Històrics. El gironí Nuha ha aconseguit el gol de la victòria pel seu equip a cinc minuts del final, aprofitant una pilota perduda en mig camp.

Els gironins van sortir millor al començament disposant de les primeres arribades a porteria, destacant un xut de Chamorro al travesser. Conforme passaven els minuts, el nostre primer equip ha començat a crear joc amb un incisiu Xavi Boniquet, ajudat en la banda dreta per Fran Grima. Enric Gallego va disposar de la millor ocasió desprès de rebre una assistència de Grima, el seu xut va sortir per damunt de la porteria, Ja en el tram final del primer període, hi va haver intercanvi d’arribades, amb protagonisme pels porters

A l’inici de la segona part Abraham va tenir una gran ocasió en una acció dins l’àrea. A mesura que anaven passant els minuts i tot i que el ritme de partit no va davallar, si ho feien les aproximacions a porteria, destacant tan sols una rematada de Sergi Maestre fora. A cinc minuts del final, una errada de Bermudo va propiciar una contra del gironí Nuha, superant Marcos amb el seu xut.

cfbadalona.net