El nom propi de la primera jornada va ser, sens dubte, el del jove Rubén Enri, l'autor del primer gol de la temporada per al Badalona. El cop de cap que, diumenge passat, va batre el porter del Lleida va suposar també la seva estrena golejadora a Segona B. I en el dia del seu debut…

– Va debutar a Segona B marcant. Suposo que, tot i l'empat, les sensacions són molt bones.
– Sí, estic molt content pel debut i pel gol. Llàstima de l'empat, però crec que les sensacions que transmet l'equip són bones.

– S'esperava la titularitat? Està content per la confiança que li ha demostrat l'entrenador?
– Quan vaig firmar pel Badalona, sabia que arribava a un equip amb grans futbolistes i que, per tant, em seria molt difícil aconseguir un lloc en l'onze titular. Treballo cada dia per disposar del màxim nombre de minuts i miro d'aprendre dels companys tant com puc. El cert és que m'ajuden molt, en tot moment. Per descomptat, agraeixo també la confiança de l'entrenador i treballaré per retornar-li aquesta confiança.

– Diumenge que ve toca visitar l'Elx, al Martínez Valero, un estadi que fa poc era de primera divisió. Li fa una il·lusió especial poder jugar aquest partit?
– Sí, m'il·lusiona jugar en un gran estadi com aquest i davant d'un club històric com és l'Elx.

– Quins objectius es fixa per aquesta temporada?
– Individualment, aprendre i créixer com a futbolista, disposant del màxim nombre de minuts possible. Col·lectivament, ajudar a l'equip a aconseguir els objectius.

– I quins creu que han de ser aquests objectius?
– La categoria és molt complicada. Per això, en primer lloc cal assolir la permanència. Després ja mirarem d'acabar el més amunt possible.

Foto: Eloy Molina.