Aquestes són les manifestacions del nostre entrenador, Ramon Maria Calderé, abans de rebre l’Atlètic Llevant a l’Estadi.

La sanció: “Que no pugui seure a la banqueta durant dos partits és un càstig molt injust, perquè només vaig dir la primera part de la frase que diu l’àrbitre. No és cert el que diu l’acta”

A l’atac: “Només hem de millorar la capacitat ofensiva. Els moviments d’atac s’han d’automatitzar i els jugadors de banda han de pensar més a atacar que en defensar. Ens falta creure més, guanyar confiança. Tenim jugadors de qualitat. Quan millorem aquest aspecte, generarem més”.

L’Atlètic Llevant: “És un equip jove, ofensiu i amb molta qualitat. Juga un sistema 4-3-3”.

Els dos partits fora de casa que vindran: “Estem capacitats per guanyar a fora. Ho hem demostrat a Cornellà i a Villanueva de la Serena. No em preocupen les visites a València B i Olot. Aquest equip va a més”.

La porteria: “Tenim dos grans porters, és la posició de l’equip on hi ha una competència més igualada. De moment, he escollit Perales i li donaré continuïtat per veure quin és el seu rendiment. Però no s’ha guanyat la titularitat. Potser Morales jugarà quan menys s’ho esperi. A Cornellà va ser el primer a animar els seus companys, és un gran professional”.